DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı: Devlet müdafaası altındaki çocuklarımız muvaffakiyete imza atıyor
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı: Devlet müdafaası altındaki çocuklarımız muvaffakiyete imza atıyor

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı: Devlet müdafaası altındaki çocuklarımız muvaffakiyete imza atıyor

ABONE OL
Şubat 10, 2024 14:12
Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı: Devlet müdafaası altındaki çocuklarımız muvaffakiyete imza atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘nin Melikgazi ilçesinde yaptırılan İhtisaslaştırılmış Çocuk Meskenleri Sitesi’nin açılışında konuşan Bakan Göktaş, 64’ü ihtisaslaşmış 180 çocuk konutları sitesi ve 1185 çocuk konutunda, itimat içerisinde çocuklara devlet müdafaası sağladıklarını söyledi.

Çocukların ve gençlerin ülkenin geleceği olduğuna dikkati çeken Göktaş, şöyle devam etti:

Türkiye

Göktaş, 2023 YKS’ye giren 878 öğrenciden 319’unun üniversiteye girmeye hak kazandığını, YKS müracaatlarının başladığı günlerde bu gençlere rehberlik yaparak, onların eğitimlerini titizlikle takip ettiklerini belirtti.

Çocuklara ve gençlere seslenen Göktaş, devletin bu çocuklarla kurduğu bağın reşit olduklarında son bulmayacağını, her vakit desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

Vali Gökmen Çiçek ile AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler’in de konuşma yaptığı programda, duanın akabinde sitenin açılış kurdelesi kesildi.

Kocasinan Akademi’yi de hizmete açtı

Öte yandan Bakan Göktaş, Kocasinan Belediyesince Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde yaptırılan Kocasinan Akademi’nin açılışına da katıldı.

2024’ün lokal idarelerde de Türkiye Yüzyılı’nın başladığı yıl olacağını vurgulayan Göktaş, bütün taraflarıyla yaşayan kentler için hizmet vizyonunu geliştireceklerini, halkın sesine kulak vererek çalışacaklarını, aile yapısını her türlü riskten müdafaaya devam edeceklerini kaydetti.

Programda AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar da konuşma yaptı.

Duanın akabinde akademi merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al