DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
Kayseri
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de Vilayet Afet ve Acil Durum Uyum Toplantısı Yapıldı

Kayseri’de Vilayet Afet ve Acil Durum Uyum Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
Ocak 12, 2024 11:36
Kayseri’de Vilayet Afet ve Acil Durum Uyum Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘de Vilayet Afet ve Acil Durum Uyum Toplantısı Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya nazaran, Vilayet AFAD Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Çiçek, 6 Şubat sarsıntıları sürecinde Kayseri‘nin tüm kurum, kuruluş ve vatandaşları ile bölgeye yardıma koştuğunu anımsattı.

Kayseri‘de de hissedilen sarsıntıda, oradaki deneyimlerinden ders alarak neler yaptıklarını, neler yapabileceklerini ve neler planladıklarını daima birlikte istişare etmek için bir ortada olduklarını anlatan Çiçek, “Bu süreçte bir kadro gelişmeler oldu. Büyükşehir Belediyemiz, milletvekillerimiz, biz, AFAD Müdürlüğünün çalışmaları ile Kayseri‘de bir AFAD Birlik Müdürlüğü kurulmasına karar verildi. Bu birliğin Kayseri‘de olması çok değerli. Bizim için müjdeli bir haber de AFAD lojistik binamızın yapılıyor olması, o da başlayacak. Kayseri için kıymetli adımlardan biri.” sözlerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç ise karla gayrette Kayseri’nin üzerine düşeni ziyadesiyle yaptığını belirtti.

Karayolları ve öteki kuruluşların da bu alanda üzerine düşeni yaptığını söz eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Yollarımızın standartlarını yükseltiyoruz, sonrasında nezaket kuralları içerisinde bir hatırlatmada bulunuyoruz, ne olur kurallara uyalım, ne olur yolların standardının yükselmesinden ötürü çok hız yapmayalım. Kayseri’miz büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin kasvetini yaşatmamaya itina gösteren, ulaşım alanında her türlü araç gereç, altyapı açısından üzerine düşeni yapmaya itina gösteriyor. Tekrar valiliğimiz ile dayanışma içerisinde çalışmalar yapmak suretiyle hem merkezi hem de taşrasıyla Kayseri’mizi daha yaşanılabilir kente dönüştürmeye uğraş gösteriyoruz.”

Konuşmaların akabinde, çeşitli sunumlar gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al