DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18482641,01%
Kayseri
27°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kayseri Model Fabrika, Samsun ve İstanbul’daki model fabrikaların kurulumunu yapacak

Kayseri Model Fabrika, Samsun ve İstanbul’daki model fabrikaların kurulumunu yapacak

ABONE OL
Şubat 8, 2024 12:24
Kayseri Model Fabrika, Samsun ve İstanbul’daki model fabrikaların kurulumunu yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Model Fabrika, Samsun ve İstanbul‘daki model fabrikaların kurulumunu yapacak.

Kayseri Sanayi Odasından (KAYSO) yapılan yazılı açıklamaya nazaran, 2020 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uyumunda KAYSO, Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) iştirakinde kurulan Kayseri Model Fabrika (KMF), Samsun Model Fabrika ve İstanbul Hazır Giysi ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Dijital Dönüşüm Merkezi Model Fabrika’nın kurulumunu üstlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KAYSO Lideri Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Model Fabrika’nın Türkiye’nin en başarılı model fabrikalarından biri olduğunu, Aksaray, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Çorum, Kırıkkale, Sivas, Samsun, İstanbul ve Trabzon’daki firmalara da hizmet verdiğini belirtti.

Hizmet verdikleri firmalarda dikkati alımlı üretim artışları yaşandığını aktaran Büyüksimitci, “Kurulduğu günden 2024 yılı şubat ayına kadarki devirde ‘110. Öğren Dönüş’ projesine ulaşan KMF, 2023 sonu prestijiyle bunlardan 90’ını tamamlamış durumda. Kelam konusu projelerde seçili eser gurubunda günlük üretim artışlarında yüzde 30 ile yüzde 240 ortasında güzelleşmeler sağlandığını gördük. Projeden şad kalıp bizimle ikinci ve üçüncü defa mukavele imzalayan kurumlarımız var. İnşallah yakın vakitte üyelerimize dijital dönüşüm konusunda da her türlü dayanağı vermeye başlayacağız.” tabirlerini kullandı.

Rekabette avantaj sağlamak ismine firmaların verimlilik sorunlarını çözmeleri gerektiğine işaret eden Büyüksimitci, “Yapmamız gereken, odaklanmamız gereken çok iş var. İhracatta bizi zorlayacak sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm konusu var. En değerlisi de firmalarımızda önemli verimlilik sorunu var. Daha verimli çalışabilmek için yol ve yollar geliştirmeliyiz, sistem kurmalıyız. Bunun için de Kayseri Model Fabrikamızdan hizmet almakta büyük yarar olduğunu düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Büyüksimitci, Kayseri Model Fabrika’nın hizmetlerini daha yakından tanımaları için, sanayicileri 20 Şubat’ta Kayseri Ticaret Odası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek Öğren Dönüş Projeleri 8. lansmanına katılmaya davet etti.

Kaynak: AA / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al