DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
Kayseri
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Devlet Hastanesi Etrafındaki Hizmetler Yenilendi

Kayseri Devlet Hastanesi Etrafındaki Hizmetler Yenilendi

ABONE OL
Ocak 7, 2024 09:24
Kayseri Devlet Hastanesi Etrafındaki Hizmetler Yenilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Devlet Hastanesi bölgesinde 12 milyon 750 bin TL’lik maliyetle yenileme çalışmaları tamamlanan hizmetleri yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

“İsmail hocamız bizim için değerli, takımına teşekkür ediyorum. Hassas beşerler. Talepleri makul olunca Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu taleplere sıcak baktık. Hem hastanenin içerisindeki yerleri hem etrafını düzenledik ve kentimize yakışır hale getirdik. Emeği geçen takımımıza teşekkür ediyorum. Esnaflarımızı da gezdik, memnuniyetlerini onlar da belirttiler. Yapılan işler biraz zahmetli oluyor ancak sonra rahmete dönüşüyor ve Kayseri’mize yakışıyor. Güzel, uğurlu olsun. Mevla’m hastalarımıza acil şifalar, sıhhat takımımıza de meslektaşlarıma da güzel uzun ömürler versin.”

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop da Lider Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Büyükşehir belediye liderimiz, uzman tabip, ağabeyimiz birebir vakitte onun nezdinde Büyükşehir’imize ve buraya emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kayseri’de merkezdeki devlet hastanemiz 13 farklı bloktan oluşuyordu, biz bunların yüzde 75’ini şuan faal kullanıyoruz. 210 doktorumuz var. Bu bloklar ortasında vatandaşlarımız gidip gelirken zorluk yaşayabiliyorlardı onun için onlara özel yürüyüş alanları, yürüyüş yolları ve tartan pistler yapıyoruz. İnşallah bu ay projede son etaba geldik. Bugün de Memduh Liderimiz ile bir arada gezdik, baktık. Kendisine Kayserililer nezdinde çok teşekkür ediyoruz” biçiminde konuştu. Hastaneden hizmet alan vatandaşlardan, hastane çalışanlarından ve etraf esnafından da olumlu dönüşler aldıklarını aktaran Altıntop, “Özellikle hastalarımızdan bize dönüşler çok olumlu. Bölgedeki esnafımızdan çalışanlarımıza kadar herkes çok teşekkür ediyorlar” tabirlerini kullandı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al