DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500,35%
Kayseri
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Tüketim Bedellerine Artırım Yapmayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Tüketim Bedellerine Artırım Yapmayacak

ABONE OL
Ocak 8, 2024 14:24
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Tüketim Bedellerine Artırım Yapmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, vilayet genelinde 1 yıl boyunca su tüketim bedellerine artırım yapılmaması istikametinde karar aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis gündemine su fiyatları ile ilgili önerge veren Lider Büyükkılıç, Kayseri’yi ve bu kentte yaşayan herkesi çok sevdiklerine işaret ederek, hizmet etmeyi ibadet bildiklerini ve kent beşerinin hayatını kolaylaştıracak her çalışmayı yapmaya çaba ettiklerini söyledi. Kayseri Su ve Kanalizasyon Yönetimi’nin (KASKİ) uyguladığı su tüketim tarifesinin 1 yıl boyunca sabit kalmasını ve artırım yapılmamasını içeren kararı oylatan Lider Büyükkılıç, vatandaşlara takviye ve enflasyonla gayrete katkı sağlamak gayesiyle bu türlü bir karar aldıklarını belirterek şöyle konuştu;

“Kayseri Büyükşehir Belediyesi sizlerin kararına, onayına başvurmak suretiyle TEFE, TÜFE oranını sabitliyoruz, gündeme getirmiyoruz. Olağan su fiyatlarını 1 sene devam ettiriyoruz. Kayseri’mize bu fedakarlık iyi olsun, Kayseri’mizin hoş beşerlerine ne yapsak az diyoruz.”

Başkan Büyükkılıç, mecliste alınan bu kıymetli kararın Kayseri’ye güzel olması temennisinde bulundu. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al