DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
Kayseri
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

ERVA Gençlik Spor Kulübü ve Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açıldı

ERVA Gençlik Spor Kulübü ve Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açıldı

ABONE OL
Aralık 28, 2023 14:24
ERVA Gençlik Spor Kulübü ve Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valiliği‘nin ERVA Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Vilayet Müdürlüğü ve Yeşilay Kayseri Şubesi işbirliği ile gençlere 8 farklı branşta hizmet verecek olan ERVA Gençlik Spor Kulübü, Yeşilay Spor Kulübü ve Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nun açılışı yapıldı.

Açılışa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Lideri Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Gençlik ve Spor Hizmetleri Vilayet Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Yeşilay Kayseri Şube Lideri Mehmet Çifçi, protokol üyeleri, atletler, antrenörler ve sportmenlerin aileleri katıldı.

Sporcu gençlerin bağımlılıktan uzak olma oranının yüzde 97 olduğunu söyleyen Yeşilay Kayseri Şube Lideri Mehmet Çifçi, “Valimizin öncülüğünde Kayseri’de başlatılmış olan bağımlılıkla uğraş çalışmaları çerçevesinde birçok alanda olduğu üzere spor alanında da çok önemli çalışmalar mevcut. Bizler bağımlılıkla alakalı bir ortaya geldiğimizde yaptığımız görüşmelerde bir atlet gencin bağımlılıktan uzak olma oranının yüzde 97 olduğunu görmüştük. Bu bizim bütün çalışmalarımıza ve bu manada spora yönlenmemize sebep olan bir doğruluktu. Zira sahiden biz gençliği korumak için Yeşilay olarak 103 yıldır birçok çalışma yapıyoruz. İlkokuldan üniversiteye kadar hiçbir öğrencimizi yalnız bırakmıyoruz. Bağımlılıkla alakalı eğitimler veriyoruz. Sporun bu manada olmazsa olmaz olduğunu biliyoruz. Bu sebeple valimiz öncülüğünde Kayseri’deki bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte spor okulları açılması kararı alınmıştı. Bugün tekrar ERVA Spor Okulları – Yeşilay Spor Kulübü ismi altında çok hoş bir tesisi kentimize kazandırıyoruz. Ben tekrar bütün katkılarınızdan ötürü emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Vilayet Müdürü Ali İhsan Kabakcı da, “Ömer Halisdemir Spor Salonu ERVA projesinde valimizin yaklaşık 2 ay evvel burada şahsen bizlere verdiği talimatlarla başlamış olduğumuz ve bu pozisyona gelerek bu bölgedeki çocuklarımızın bilhassa spor yapması için ve bilhassa de ERVA projesinde antrenörlerimizle, spor eğitmenlerimizle yürüttüğümüz projeye katkı sağlayacak en değerli salonlardan biri olarak açılışını gerçekleştiriyoruz. Bize bu hareketi veren valimize şahsım, kurumum ve teşkilatımız ismine teşekkürlerimizi iletiyoruz” tabirlerini kullandı.

Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar ise, “Gençlerimiz şanslı. Her gittiğimiz yerde açılan spor kompleksleri bir evvelkinden daha donanımlı ve hoş oluyor fakat buradaki gerek çeşitli işlevleri gerekse de yer itibariyle gerçekten başkalarını kıskandıracak biçimde. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz fakat en büyük teşekkürü valimize yapıyoruz. Zira valimiz Kayseri’ye geldiği günden beri ortaya koymuş olduğu vizyonla, katmış olduğu sinerji ile kentimizde değişik bir hava estiriyor” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da, “Allah’a çok şükür Ankara’dan Kayseri’ye geldiğimiz her hafta bir açılıştayız. Bilhassa yavrularımıza, gençlerimize, geleceğimizin teminatı olan kuşaklarımıza yapılan yatırımların hizmete girmesi bizleri çok daha fazla keyifli ediyor. Ben başta valimiz ve emeği geçen bütün valilik çalışanımız olmak üzere Yeşilay’ımızı tebrik ediyorum. Bu hoş salonu hizmete sundukları için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Hiçbir çocuğumuzu ve gencimizi yalnız, kimsesiz bırakmayacağız”

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’nin her mahallesinde spor salonu açmak istediklerini ve hiçbir genci ve çocuğu yalnız, kimsesiz bırakmayacaklarını söyleyerek, “Kayseri’nin her mahallesinde bir spor okulumuz olsun istiyoruz lakin her mahallesinde, kurumlarımızla bir arada. Her yerde olsunlar istiyoruz. Kayseri belediyeleri sahiden spora, gençlerimize inanılmaz kıymet ve takviye veriyor. Biz de birazcık onların işlerini kolaylaştırmak için onların dayanaklarıyla elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Geçen gün Kocasinan’ın harika bir kütüphane açılışını gördüm. Melikgazi’nin akıl küpü kütüphaneleri artık marka oldu. Tekrar büyükşehrimizin tesisleri marka oldu. Hasebiyle bizim spor okullarını her yerde açabilecek belediyelerimizin ve kaymakamlıklarımızın bize sağladığı imkanlarla Allah’a şükür imkanlarımız var. Her mahallede olacağız. Hiçbir gencimizi yalnız ve hiçbir çocuğumuzu sahipsiz bırakmayacağız. Bütün kurumlarımızla her vakit çocuklarımızın yanında olacağız. Ben buradan kaymakamlıklarımıza da bilhassa bu spor okullarıyla ilgili esasen geçen hafta ziyaretlere başladılar fakat biraz daha yoğunlaşmalarını, belediye liderlerimize yer noktasında çok büyük takviye oluyorlar takviyelerini biraz daha arttırmalarını fakat Kayseri’nin her mahallesinde ERVA Spor Okulları’nın dalgalanmasını istediğimi belirtmek istiyorum. Spor okulumuz güzel uğurlu olsun diyorum” sözlerini kullandı.

Konuşmaların akabinde edilen duadan sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek spor salonu ve kulüplerin açılışları yapıldı. Kurdele kesitinin akabinde sportmenler tarafından protokol üyelerine çiçek takdim edilerek, şov yapıldı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al