Kayseri’de Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde toplumsal ömür merkezi ve spor tesisi açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan toplumsal hayat merkezi ve spor tesisinin yarın Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin iştirakiyle açılacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin çeşitli etkinliklere hizmet edebilecek nitelikte olduğunu belirtti.

Sporseverler için ülkü bir yer olan millet bahçesinde hem açık alanda hem de kapalı alanda ömür merkezini ve spor tesisini hayata geçirdiklerini anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi sağlıklı hayat merkezi tesisimizde bayan ve erkek fitness salonlarımız, bayan üyelerimiz için stüdyo salonumuz, bayan ve erkek havuzlarımız, çocuk havuzlarımız, sauna, şok duş ve ayrıyeten diyetisyen hizmetimiz bulunmaktadır. Kış mevsiminde ya da kapalı alanda spor yapmak isteyenler için sağlıklı ömür merkezimiz tüm vatandaşlarımızın vazgeçilmez yeri olacak."

Başkan Yalçın, Talas Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları inceledi

Talas Belediye Lideri Mustafa Yalçın, ilçeye yapılan millet bahçesindeki çalışmaları inceledi.

Yalçın, Talas Belediyesi ve hayırsever avukat Mehmet Altun iş birliğiyle üretimi devam eden eğitim yerleşkesindeki çalışmaları takip ederek yetkililerden bilgi aldı.

Talas Belediyesinin hayırsever dayanağıyla yaptırdığı eğitime katkı sunacak 4 okul binasından ikisinin tamamlanma kademesine geldiği belirtildi.

KASKİ'den su tasarrufu bilgilendirmesi

Kayseri'de ilkokul öğrencilerinin su tasarrufu ve suyun serüveni konusunda bilgilendirilmeleri emeliyle Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Yönetimi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ile Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ortasında iş birliği protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki merkeze bağlı ilkokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik hazırlanan "Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni" projesi iş birliği protokolünün imza merasimine, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse katıldı.

Çağan, projeyle şuurlu ve tasarruflu su tüketiminin kıymetini anlatacaklarını belirtti.

Karaköse ise gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için şuurlu su tüketiminin son derece kıymetli olduğunu lisana getirdi.

Kaynak: AA / Şimdiki