Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Vilayet Jandarma Kumandanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı’nı ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Vilayet Jandarma Kumandanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı'nı makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya nazaran, Büyükkılıç, konuğuna, Fuaye Alanı'nda sergilenen 7,5 milyon yıllık fosiller hakkında bilgi verdi.

Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, Dedebağı'na teşekkür etti.

Dedebağı da Büyükkılıç'a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini iletti.

KAYÜ ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Konseyi ortasında iş birliği protokolü

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Şurası ortasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza merasiminde konuşan KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, imzalanan iş birliği protokolünün güzel olmasını diledi.

TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Lideri Tuğbahan İlgü de bu birlikteliklerin çok manalı olduğunu belirterek, "Hem sanayi hem üniversitemizdeki öğrencilerle birlikte olmak, tıpkı vakitte da toplumsal aktiflikleri birlikte yapmak çok değerli. Bugün bu kontratla de bunların birinci adımını atacağız. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." sözlerini kullandı.

Konuşmanın akabinde Karamustafa ve İlgü, iş birliği protokolüne imza attı.

Masal Meskeni ve Oyuncak Kütüphanesi projesi ilerliyor

Melikgazi Belediyesinin Anafartalar Mahallesi'nde hayata geçireceği Masal Konutu ve Oyuncak Kütüphanesi projesi ilerliyor.

Palancıoğlu, çocuklar için kütüphane, kafeterya ve akıl oyunları üzere hizmetleri 2 ay içinde bu tesiste vereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Şimdiki