Bülent Uygun, Sivasspor’un Teknik Yöneticisi Olarak Vazifeye Başladı

Sivasspor'un teknik yöneticilik misyonu için muahedeye vardığı Bülent Uygun, Sivas'a geldi. Uygun, "7 milyona yakın Sivaslı'nın olduğu bir ortamda taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini almalarını, Sivasspor'u sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Biz onlar için elimizden geleni yapacağız. Birinci etapta Kayseri deplasmanı sonra da içeride kendi konutumuzda Galatasaray maçının da taraftarını ağırlayarak ligi en hoş formda forse edeceğiz" dedi.

Süper Lig takımlarından Sivasspor, teknik yönetici Servet Çetin ile yollarını ayırmasının akabinde muahedeye vardığı Bülent Uygun, resmi mukaveleyi imzalamak üzere Sivas'a geldi. Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada heyecan ve his yaşadığını belirterek, "2009'da ayrılıyorsunuz. Çok hoş şeyler yaşadığınız bir yere tekrardan geliyorsunuz. Doğal baht çabaya aşıktır. Bazen yazgı sizlere neyi nasip ederse o biçimde de hayat sizin uğraşınızı devam ettirir. Bugün burada olmak, Sivas'ta ve Sivasspor'da, yiğidolarla birlikte olmak nitekim memnunluk verici. O yüzden de yeterli ki geldik. Güzel ki beraberiz. Keşke o vakitler taraftarlarımız bu zamanki taraftarlar üzere olsaydı da o vakit UEFA'ya gittiklerimizde ya da Şampiyonlar Ligi'ne gittiğimizde şampiyonluklar kupası kazanmamıza vesile olurlardı. Lakin yeniden de bir an evvel taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Onların bir an evvel dayanağını bekliyoruz" sözlerini kullandı.

"YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Taraftarlardan Sivasspor'u sonuna kadar desteklemelerini isteyen Uygun, "Bir kentin markası ve başarısı o kentin kalitesini yükseltir. Bugün dünyanın her bir yerinde olan 7 milyona yakın Sivaslı'nın olduğu bir ortamda taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini almalarını Sivasspor'u sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Biz onlar için elimizden geleni yapacağız. Birinci etapta Kayseri deplasmanı sonra da içeride kendi konutumuzda Galatasaray maçının da taraftarını ağırlayarak ligi en hoş halde forse edeceğiz. 21 gün çok kıymetli. 7-8 tane maç var. O yüzden de çok ağır ve meşakkatli bir tempoda çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"BENİ SİVASLI ZANNEDİYORLAR"

Sivasspor'dan gelen teklif sonrası yaşanan süreci anlatan Uygun, "Teklifle ilgili, bana haftalardır bundan evvelki yıllar dahil olmak üzere birçok sevenlerimiz, taraftarlarımız bana bahsetti. Mevzuyu bile gündeme getirmelerine müsaade etmedim. Zira benim o denli bir huyum yok. Hani çocuk doğduğunda biz o süreci yaşadığımız için memnunluğu daha farklı oluyor. Bir gruba gidebiliyorsunuz lakin malum biliyorsunuz beni Sivaslı zannediyorlar. Yani bir Sakaryalı olarak ben burada 8 yılımı verdim. 8 sene boyunca burada yattım. Burada kalktım. İnsan hasebiyle bu türlü bir şey olduğunda ister istemez heyecan duyuyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor